ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Vedonlyöntibonus

Koe ottelut uudella tavalla

Vedonlyöntibonus vailla vertaa – vain SuomiVegasilta!

SuomiVegas antaa pelaajilleen aina suurimmat mahdolliset voitot ja parhaimmat bonukset! Edut alkavat jo rekisteröitymisen yhteydessä annettavilla ilmaiskierroksilla, mutta muistitko, että tarjoamme myös huikeita ensitalletusbonuksia? Jos olet vedonlyönnin ystävä, piristää tämä bonusvaihtoehto mieltäsi varmasti, sillä voit halutessasi lunastaa ensitalletusbonuksen myös Vedonlyöntiin!

Tarjoamme kaikille uusille upeille asiakkaillemme mahdollisuuden lunastaa ensitalletuksen yhteydessä 100% Vedonlyöntibonus jopa 100€ asti! Tämän bonuksen voit käyttää SuomiVegasin erittäin laajassa ja kattavassa Vedonlyönti- osiossa. Kun olet rekisteröitynyt, valitse Oma pelitili -> Talletus -> Vedonlyöntibonus, joka voidaan antaa kaikille 10€ - 100€ ensitalletuksille. Bonus aktivoituu heti talletuksen tapahduttua, jonka jälkeen pääset käyttämään bonusrahasi jännittävien vedonlyöntikohteiden parissa. Tutki pelivalikoimaamme ja sen lukuisia kertoimia, ja voit olla varma siitä, että saat parhaat hyödyt, huvit ja voitot tämän mahtavan SuomiVegasin Vedonlyöntibonuksen avulla!

SuomiVegasin Vedonlyöntikohteita voit tarkistella missä vain, milloin vain, sillä kätevä mobiilisivustomme on käytettävissä kaikkialla. Kokeile myös vedonlyöntiosiossa olevia livevetoja, eli vetoja, jotka tehdään pelin jo ollessa käynnissä. Tällä tavalla maksimoit sekä jännityksen että viihteen, ja kuka tietää, josko saisit noiden vetojen avulla kerättyä itsellesi huippuvoittoja heti peliurasi alkuvaiheessa!

Lue tarjouksen tarkemmat tiedot alhaalta, ja tartu tähän ohittamattomaan tarjoukseen jo tänään!


SÄÄNNÖT JA EHDOT
1. SuomiVegasin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.
2. Tarjous on voimassa vain 30.03.2016 jälkeen rekisteröityneille pelaajille, jotka asuvat Suomessa.
3. Tarjouksen voi lunastaa vain kerran per pelaaja/pelitili/kotitalous/IP-osoite/kotiosoite/puhelinnumero ja pankkitili.
4. Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.
5. Minimitalletus tarjouksen lunastamiseksi on 10€ ja maksimitalletus 100€.
6. Talletus + bonus tulee kierrättää seitsemän (7) kertaa. Kerrointa 2.0 pienempiä kertoimia ei lasketa mukaan kierrätysvaatimukseen. Vain yksi veto per peli ja markkinat ovat sallittuja.
7. Ensimmäinen pelin tai markkinoiden veto, joko ennen peliä tai pelin aikana, lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen. Ensimmäisen vedon kaksoiskappaletta tai mitätöityä vetoa ei lasketan mukaan kierrätykseen.
8. Vetoja baseballiin tai amerikkalaiseen jalkapalloon ei lasketa mukaan kierrätykseen.
9. Talletukset Neteller-/Skrill-tilin tai PaySafeCardin kautta eivät päde tähän bonukseen.
10. Minkäänlaisia riskittömiä panoksia ei lasketa mukaan kierrätykseen. 
Esimerkki riskittömästä pelistä on panostaa molempiin joukkueisiin ennen pelin alkamista. Mahdollisissa kiistatilanteissa SuomiVegasin johtokunta päättää, onko veto riskitön vai ei. Jos pelaajat pelaavat yhdessä kerätäkseen voittoja, suljetaan heidän pelitilinsä ja siellä olevat mahdolliset varat jäädytetään. 
11. Bonus ja sen avulla saadut voitot mitätöidään, jos kierrätysvaatimusta ei ole tavoitettu 30 päivän kuluessa bonuksen aktivoitumisesta.
12. Oikea peliraha pelataan aina ennen bonusta, kun pelaajalla on aktiivisena oleva bonus.
13. Jos päätät peruuttaa bonuksen, loput bonuksesta ja sen avulla tulleet voitot mitätöidään.
14. Väärinkäyttöä tai petosta epäillessä varaa SuomiVegas oikeuden jäädyttää pelitilin ja siellä olevat varat, kunnes huolellinen tutkimus on suoritettu. SuomiVegas pidättää oikeuden poistaa bonus ja sen avulla mahdollisesti tulleet voitot.
15. Jos Cash Out-toimintoa on käytetty bonuksen ollessa aktiivisena, ei pelikierrosta lasketa mukaan bonuksen kierrättämiseen.
16. SuomiVegas varaa oikeiden muuttaa kampanjaa tai keskeyttää sen milloin tahansa.
 

Nopea talletus