ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Hover to edit content!

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Urheilun huumaa

Voita osa 10000€ rahapotista!
Yksi vuoden odotetuimmista urheilutapahtumista on täällä! Talviurheilulajien valiot kokoontuvat Etelä-Koreaan taistelemaan arvostetuista mitaleista, ja sinä voit tapahtuman ajan kerätä itsellesi kullanarvoisia pisteitä. Pelaa valikoituja pelejä tai aseta vetoja, ja voit voittaa 10000€ arvoisen kilpailun pääpalkinnon – joka on huikea 5000€.
  • Pelaa alla listattuja Casino-pelejä mainittuina aikoina min 0.40€ panoksella, tai aseta Vedonlyönnissä vetoja min. kertoimella 1.40
  • Saat jokaisesta kierrätetystä 1€:sta yhden pisteen
  • Top 50 eniten pisteitä kerännyttä pelaaja jakavat palkintopotin
 
PALKINTOPOTTI
1.: 5000€
2.: 2000€ I 3.: 1000€
4.: 500€ I 5.: 200€
6.-10.: 100€ 11.-20.: 50€
21.-50.: 10€

 
VALIKOIDUT PELIT
• 09/02 klo 13:00 - 13/02 klo 12:59: Pied Piper, Goldilocks, Mayana
• 13/02 klo 13:00 - 16/02 klo 12:59: Northern Sky
• 16/02 klo 13:00 - 21/02 klo 12:59: Mighty Arthur, Fairy Gate, The Wild Chase
• 21/02 klo 13:00 - 25/02 klo 12:59: Sakura Fortune, Sticky Bandits, Rapunzel’s Tower

Näin osallistut: Kilpailu on käynnissä 09/02/2018 klo 13:00 – 26/02/2018 klo 00:59 välisenä aikana. Saat jokaisesta kierrätetystä 1€:sta yhden pisteen, kun pelaat kampanjassa listattuja pelejä mainittuina ajankohtina min. 0.40€ panoksella, tai asetat Vedonlyönnissä vetoja min. kertoimella 1.40. Kilpailun palkintojenjako suoritetaan maanantaina 26/02/2018 klo 17:00.

 

Opt In

Sija

Käyttäjätunnus

Pisteet

 


Säännöt & Ehdot:

1. SuomiVegasin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.
2. Kampanja alkaa 09/02/2018 klo 13:00 ja se päättyy 26/02/2018 klo 00:59.
3. Pelit ovat pelattavissa sekä tietokoneella, tabletilla, että mobiililaitteilla.
4. Kampanjaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat pelaajat.
Cash Race-kilpailu
5. 10000€ arvoinen palkintopotti jaetaan kampanja-aikana seuraavasti:
1.: 5000€
2.: 2000€
3.: 1000€
4.: 500€
5.: 200€
6.-10.: 100€
11.-20.: 50€
21.-50.: 10€
6. Jaossa on yhteensä 50 rahapalkintoa.
7. Kampanjaan osallistumiseksi sinun tulee pelata kampanjassa listattuja pelejä min. 0.40€ panoksella tai asettaa Vedonlyönnissä veto min. kertoimella 1.40. Pienemmillä panoksilla pelattuja pelikierroksia ei oteta huomioon tarjoukseen osallistumisessa.
8. Jokainen kierrätetty 1€ antaa yhden pisteen.
9. Vain seuraavien pelien parissa pelatut pelikierrokset ottavat osaa kampanjaan:
09/02 klo 13:00 - 13/02 klo 12:59: Pied Piper, Goldilocks, Mayana
13/02 klo 13:00 - 16/02 klo 12:59: Northern Sky
16/02 klo 13:00 - 21/02 klo 12:59: Mighty Arthur, Fairy Gate, The Wild Chase
21/02 klo 13:00 - 25/02 klo 12:59: Sakura Fortune, Sticky Bandits, Rapunzel’s Tower
10. Pisteiden keräämiselle ei ole asetettu päivittäistä määrärajaa.
11. Missä tahansa tasapelitilanteessa voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka on kierrättänyt kampanja-aikana enemmän.
12. Tilannetaulukko johdossa olevista pelaajista on esillä kampanjasivulla. Tilannetaulukossa näkyvä sijoitus ei välttämättä ole pelaajan lopullinen sijoitus, johtuen mahdollisesta väärinkäytöstä/teknisestä viasta.
13. Kilpailun palkinnot jaetaan kampanjan päättymisen jälkeisenä päivänä klo 17:00.
14. Kaikki rahapalkinnot annetaan ilman kierrätysvaatimusta.
15. Kaikki palkinnot tulee lunastaa 7 päivän kuluessa palkintojen ulosmaksusta. Palkinnot aktivoituvat, kun pelaaja kirjautuu sisään pelitililleen. Lunastamatta jääneet palkinnot menetetään.
16. Vain oikealla rahalla pelaaminen otetaan huomioon kampanjaan osallistumiseksi. Bonusrahalla pelaamista ei oteta huomioon.
Yleiset vedonlyönnin säännöt
17. Vain yksi veto per ottelu ja kohde ovat sallittuja Vedonlyönnissä.
18. Minkäänlaisia riskittömiä panoksia ei lasketa mukaan kierrätykseen.
19. Mitätöityjä vetoja ei lasketa mukaan kierrätykseen.
20. Jos jokin tarjouksen sääntö rikotaan tai on todisteita sarjavetojen asettamisesta yhden tai useamman pelaajan toimesta, joka talletusbonuksen, maksujen, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai muiden promootiotarjousten tulosten avulla johtaa varmoihin pelihyötyihin, tuloksesta riippumatta, joko yksin tai usean pelaajan toimesta, varaa SuomiVegas oikeuden lunastaa tällaisten tarjousten bonukset takaisin oman harkintansa mukaisesti ja joko asettaa panos oikean kertoimen mukaisesti, tai mitätöidä mitkä vain ilmaiset ja riskittömät vedot, jotka ovat maksettuja talletusbonuksella. Lisäksi SuomiVegas pidättää oikeuden periä hallintokuluja pelaajan talletusbonuksen, ilmaisvedon, riskittömän vedon tai muun maksun arvosta kustantaakseen hallinnollisia kuluja. SuomiVegas varaa myös oikeuden pyytää asiakkailta tarvittavia dokumentteja asiakkaan henkilöllisyyden tunnistamista varten ennen bonusten, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai tarjousten antamisia. Esimerkki riskittömästä vedosta on panostaa molempiin joukkueisiin samassa pelissä/ottelussa ennen sen alkamista. Mahdollisessa kiistatilanteessa SuomiVegas varaa oikeuden päättää, onko veto riskitön vai ei. Jos käy ilmi, että kaksi pelaajaa pelaavat yhteen, tullaan heidän pelitilinsä sulkemaan pysyvästi, ja siellä mahdollisesti olevat varat menetetään.
21. Jos päätät käyttää Cash Out-toimintoa ottelun aikana, minkä tahansa vedon takaisin lunastamiseksi, ei kyseistä pelikierrosta oteta huomioon kampanjaan osallistumisessa.
22. SuomiVegas pidättää oikeuden minä tahansa ajankohtana ja ilman erillistä ilmoitusta muuttaa, peruuttaa tai keskeyttää kampanjan, joko väliaikaisesti ja/tai pysyvästi mahdollista bonuksen väärinkäyttöä tai petosta epäillessä, teknisten tai muiden mahdollisten SuomiVegasista riippumattomien syiden vuoksi, jotka voivat jollain tavalla haitata kampanjan kunnollista toimintaa tai sen aitoutta. SuomiVegas varaa oikeuden poistaa bonuksen, ja sen avulla mahdollisesti tulleet voitot.
23. Kunkin tarjouksen voi lunastaa vain yhden kerran per pelaaja, pelitili, kotitalous, IP-osoite, pankkitili ja osoite, ellei kampanjassa toisin mainita.
24. Kampanja on jaettu seuraavien sivustojen kesken: SuomiVegas, SverigeCasino, SverigeKronan, betive ja Bethard.
 

 

Nopea talletus