ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

South Park

South Parkissa seikkailevat neljä ala-asteikäistä poikaa, jotka toimivat tässä pelissä tavallisina pelihahmoina sekä omiin bonustoimintoihinsa johdattelevina erikoismerkkeinä. Tässä pelissä ei ole myöskään unohdettu lähes legendaarista Mr. Hankeyta tai noiden poikien seuraamaa Terrence & Phillip-tv-sarjaa, sillä heillekin on omat minitoimintonsa tässä monimuotoisessa pelissä. Tule itse ottamaan poikien toilailuista sen verran mallia, että tiedät mitä kaikkea alakoulussa olevien poikien EI pitäisi tehdä!

Pelisäännöt

Tämä paljon mielipiteitä jakava piirretty tv-sarja kertoo neljästä ala-astetta käyvästä ja ei-niin-kiltistä pojasta: Cartman, Kenny, Kyle ja Stan. Nämä pojat antavat kaikille loistavia esimerkkejä siitä, mitä lasten suusta ei kuuluisi tulla, sekä sarjassa käsitellään noiden poikien avulla monia arkoja ja kiusallisia aiheita mielipiteistä välittämättä. Tässä South Park-pelissä mennään viidellä kiekolla, kolmella rivillä sekä 25 eri pelilinjalla. Pelin asetukset ovat selkeästi heti peliruudun alapuolella, ja pelissä voi valita maksimin päälle tai asettaa automaattipelin käyttöön. Voittavat pelirivit lähtevät aina vasemmanpuoleisimmalta kiekolta, ja vain suurin voitto panoslinjalta maksetaan. Tavalliset Wild- merkit voivat esiintyä millä kiekolla tahansa, ja ne voivat korvata kaikki muut paitsi Bonus-merkit.

Pelissä olevat hauskat minitoiminnot

Pääpelissä on kaksi erilaista toimintoa, jotka voivat käynnistyä milloin tahansa. Terrence & Phillip on South Parkin poikien katsoma lempiohjelma, ja nyt myös bonusominaisuus; Kun toiminto satunnaisena ajankohtana aktivoituu, laittavat nuo kaksi tv-hahmoa kolmelle keskimmäiselle pelikiekolle Wild-merkkejä. Toisena toimintona on Mr. Hankeyn, eli tuon todella tyylikkään kakkapökäleen tuoma peli, joka myös käynnistyy satunnaisena ajankohtana. Tämä hahmo tuo pelikiekoille yksi, kolme ja viisi Wild-merkkejä, sekä vielä kaksi merkkiä lisää, jos aivan onnekkaiksi aletaan! Näiden pienten toimintojen ansiosta tietää tämän pelin olevan aitoa South Parkia – yllättävää, jännittävää ja ainutlaatuista.

Poikien omat pelit

Cartman, Kyle, Kenny ja Stan ovat saaneet kaikki omat bonuspelinsä, jotka aktivoituvat kahdella Bonus-merkillä, sekä niiden lisäksi tarvittavalla erikoisbonusmerkillä, joka tietenkin on jokaista peliä varten erilainen. Stanin ja Kylen peleissä päästään ilmaiskierroksille, joissa on erikoisominaisuuksina suurempia pelikertoimia tai paikalleen tarttuvia jokerimerkkejä. Cartmanin pelissä puolestaan pitää valita kahdeksasta pensaasta ne parhaimman näköiset, jotka voivat kätkeä alleen kolikkovoittoja, kerrointen korottamisia tai Peli Ohi- merkkejä. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, olevassa Kennyn bonuspelissä pitää ohjata Kenny turvallisesti eri vyöhykkeiden läpi, joista vastaan voi tulla voitto-, kerroin- tai vaaravyöhyke. Tämä on juuri Kennyn arvolle sopiva peli, sillä hänhän erittäin ikävästi päätyy vahingossa kuolemaan melkein jokaisessa South Park-jaksossa. Tässä on siis jo neljä hyvää syytä lähteä kokeilemaan South Parkia SuomiVegasille!

 

 

Nopea talletus