Customer Support

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Rahansiirrot

Tietoa SuomiVegasin rahansiirtoratkaisuista

SuomiVegas on ylpeä Suomen nopeimmista rahansiirroistaan. Olemme panostaneet turvallisiin rahansiirtomenetelmiin ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, ja SuomiVegasilta saadut pelivoitot pyritään maksamaan ulos niin pian kuin se vain on mahdollista. Varoja ja siirtoja tarkkaillaan 24 tuntia vuorokaudessa, ja 7 päivää viikossa turvallisen rahaliikenteen takaamiseksi. Kaikki siirrot ovat turvattuja ja suojattuja Secure Sockets Layer (SSL)- salausmenetelmillä, joten talletukset ja kotiutukset hoidetaan alusta loppuun asti täysin turvallisesti. Alla kerromme hiukan talletusten ja kotiutusten tapahtumista, ja sivun alaosassa ovat lyhyet esittelyt SuomiVegasin käyttämistä rahansiirtomenetelmistä, jotta sinulla olisi kaikki tiedot helposti saatavilla kaikista maksumenetelmistämme.

Talletukset

Pelitilille voi tallettaa verkkopankin, pankki- tai luottokortin sekä nettilompakon kautta, ja kaikki SuomiVegasilla tehdyt talletukset näkyvät pelitilillä heti. Jos pelitilille on asetettu talletusraja ja se on myös saavutettu, voi pelitilille tallettaa seuraavan kerran vasta asetetun rajan auettua. Voit aina tiedustella talletuksen/pelirajasi tilannetta asiakaspalvelustamme, sillä SuomiVegas Asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua.

Kotiutukset

Kun suuri voitto osuu kohdalle, haluaa sen tietenkin saada omakseen niin pian kuin mahdollista. SuomiVegasilta saadut voitot maksetaan pelaajan valitsemaa kanavaa käyttäen heti, kun talousosasto on hyväksynyt kotiutuspyynnön. Jos pankkisi on Osuuspankki tai DanskeBank, voit saada voiton tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa, kun taas maksu muihin pankkeihin kestää yhteydestä riippuen keskimäärin 1-3 pankkipäivää. Muista myös, että kotiutus tulee tehdä samaa metodia käyttäen, kuin mikä oli käytössä talletuksen tekemisessä. Jos siis talletat luottokortilla, tulee kotiutus tehdä samalle kortille, ja niin edelleen. Ainoa poikkeus on se, että jos olet tehnyt talletuksen Zimpleriä tai PaySafeCardia käyttäen, tulee kotiutus suorittaa Trustlyn kautta.

Kotiutusten tekemiseksi ja pelitilin turvallisuuden varmistamiseksi voi SuomiVegas pyytää pelaajalta tiettyjä asiakirjoja; Tällaisia dokumentteja ovat todistus henkilöllisyydestä, osoitteesta sekä maksutavasta. Kyseiset asiakirjat voi helposti ladata omiin pelaajatietoihinsa pelitilin kohdassa Oma tili -> Asiakirjat, ja valitun dokumentin lataamisen jälkeen klikkaa ”Lähetä”. Pelaaja pystyy siis omalla toiminnallaan nopeuttamaan kotiutusten tapahtumisia, kun tarvitut dokumentit ovat valmiina odottamassa pelaajan tiedoissa, eikä noiden asiakirjojen saapumista tarvitse odotella kotiutusprosessin loppuun saattamiseksi.

 

Trustly, Visa, MasterCard, PaySafeCard, Skrill, Neteller sekä Zimpler

 

Trustly – Nopeat ja turvalliset siirrot verkkopankin kautta

Voit tehdä talletuksen Trustlyn kautta seuraavista pankeista: Aktia, Ålandsbanken, DanskeBank, Handelsbanken, Nordea, OP, POP-Pankki, Säästöpankki, S-Pankki ja Tapiola. Trustlyn käyttäminen on täysin maksutonta, ja sen kautta voit tallettaa rahaa pelitilillesi ja nostaa rahaa suoraan verkkopankkiisi helposti. Trustlyn käyttämiseen tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi, ja Trustlyn kautta saat voittosi kätevästi suoraan omalle pankkitilillesi. Tarkista lisätiedot tästä maksutavasta osoitteessa www.trustly.com.

VISA / Mastercard – Pankki- ja luottokortin käyttäminen

Talletus luottokortilla on yksinkertaista ja turvallista. Kirjoita kaikki tarvitsemamme kortin tiedot haluttuihin kohtiin, ja talletus tapahtuu tuossa tuokiossa. Kortin käyttämisestä peritään palvelumaksu, josta kerrotaan tarkemmin Oma tili -> Talletus- kohdassa valitessasi maksutavaksi pankki- tai luottokortin. Voit kotiuttaa luottokortillesi vain siinä tapauksessa, jos olet tehnyt talletuksen myös luottokortilla. 

PaySafeCard – Maksaminen kätevän prepaid-kupongin avulla

PaySafeCard on esimerkiksi kioskeista ja huoltoasemilta ostettava kuponki, jonka sisältävän rahasumman henkilö maksaa kupongin ostamisen yhteydessä. Tämän kupongin käyttäminen tallettamisessa on erittäin helppoa, sillä maksusuorituksen tekemiseksi sinulla ei tarvitse antaa henkilö-, pankki- tai luottokorttitietojasi maksamisen yhteydessä, vaan PaySafeCard- kupongin sisältämä 16-kirjaimen koodi riittää maksun suorittamiseksi. Ota huomioon, että kortin käyttämisestä peritään palvelumaksu. PaySafeCard ei voi vastaanottaa kotiutuksia, vaan ne tullaan tekemään pelaajan omalle pankkitilille. Tarkista tämän maksutavan tarkemmat tiedot osoitteessa www.paysafecard.com.

Skrill – Nopea ja edulliset kulut omaava nettilompakko

Skrill on nettilompakko, josta voit kätevästi tehdä talletuksia pelitilillesi. Tällaista e-lompakkoa käyttäessäsi sinulla ei tarvitse antaa pankkitietojasi maksujen suorittamiseen, vaan voit tallettaa suoraan Skrill-lompakosta pelitilillesi. Nuo siirrot tapahtuvat nopeasti ja turvallisesti, ja kotiutukset voidaan myös maksaa samaan lompakkoon. Voit luoda oman nettilompakkosi osoitteessa www.skrill.com. Rahansiirroista peritään kuluja, jotka ovat kuitenkin suhteellisen pieniä muihin nettilompakkoihin verratessa.

Neteller – Nettilompakoiden edelläkävijä

Neteller on niin yksi käytetyimmistä nettilompakoista, ja sen käyttäminen on muiden e-lompakoiden tavoin erittäin helppoa. Laita Neteller-lompakkoon rahaa suoraan omalta pankkitililtäsi, ja voit lompakon kautta tallettaa SuomiVegas-tilillesi. Tallettamisen yhteydessä tarvitset vain lompakon tiedot, eikä pankkitunnuksia tai muita tarvita niiden lisäksi. Kotiutukset voi myös hoitaa suoraan lompakkoon! Neteller-lompakon voit luoda osoitteessa www.neteller.com, ja siirroissa on käytössä tilanteesta riippuvainen palvelumaksu.

Zimpler – Talleta ilman tunnuksia

Zimpler on maksutapa, joka on erittäin kätevä tapa tallettaa, varsinkin mobiilipelaamisen ystäville! Tätä palvelua käyttäessäsi sinun tulee vain muistaa puhelinnumerosi, johon saat varmistuskoodin palvelun valitessasi. Näppäile saamasi varmistuskoodi casinolle, ja maksat laskusi Zimpler- palveluun sähköpostiisi tulevan laskun kautta. Tämä tapa sopii erityisesti mobiilisivustolla pelaaville, jolloin talletuksia varten ei tarvitse muistaa monimuotoisia käyttäjätunnuksia, tai pankkitunnukset ovat sattuneet jäämään pois matkasta. Tarkista lisätiedot tästä palvelusta osoitteessa www.zimpler.com.

 

Jos mieleesi tulee minkäänlaisia kysymyksiä rahansiirtoja koskien, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Quick deposit

You've now played this game for 1 hour, we've summarized your session below. Do you wish to continue?

casinoplay.realitycheck.product Wins: casinoplay.realitycheck.wager casinoplay.realitycheck.total