Customer Support

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Mythic Maiden

Ullakolle kertyy aina monenlaisia muistoesineitä vuosien varrella, ja joskus ne unohtuvat sinne pölyä keräämään pitkiksikin ajoiksi. Tule vilkaisemaan Mythic Maiden- peliä SuomiVegasin sivustolla, ja katso, miten matkoilta kerätyt mystiset muistoesineet voivat herätä kammottavalla tavalla henkiin tuollaisella ullakolla! Sulaneet kynttilät, hämähäkit ja voodoopäät toimivat Mythic Maidenin pelimerkkeinä, ja peliruudun oikealla puolella oleva rautainen arkku herättää myös paljon kysymyksiä. Voittoja on tarjolla tässä pelissä 30 panoslinjalla, ja ilmaiskierroksilla saa tuttuun tapaan ne suurimmat voitot. Tule rohkeasti katsomaan mitä tältä ullakolta oikein löytyykään, ja minkälaisia voittoja tuo rautainen arkku oikein kätkee sisäänsä, sillä tarjolla on jopa 600 000 kolikkoa!

Ullakon salaisuudet

Mythic Maidenin tapahtumapaikka on pölyinen ja aika kammottavan näköinen ullakko. Pelaamisen ohessa voit vain kuvitella, minkälaisissa matkakohteissa on oikein pitänyt käydä, että on saanut hankituksi pääkallon tai suuren rautaisen arkun. Kauhein pelimerkki on voodoopää, jonka suu on ommeltu kiinni, mutta noiden merkkien yhdistelmällä saa suurimmat voitot pääpelin aikana. Mystiikkaa on ulkoasun lisäksi ripoteltu itse peliinkin, sillä esimerkiksi ilmaispyöräytyksien aikana tuo mystinen rauta-arkku aukeaa, ja heittelee peliin satunnaisia voittokertoimia tai lisäkierroksia. Eli rajusta ulkonäöstä huolimatta tuo arkku sisältää positiivisia yllätyksiä! Muita kysymyksiä herättäviä merkkejä ovat kuuna hohtava Wild- eli jokeri, sekä punaisen ja violetin sävyisenä hohtava mystinen Scatter, joka voi johdattaa ilmaisille pyöräytyksille.

Pelisäännöt

Pelaaja voi itse valita, mitkä 30 panoslinjasta oikein haluaa aktivoida voittojen saamiseksi. Kyseiset linjat on aseteltu kolmelle riville viidellä kiekolla, ja vain aktiivisina olevien linjojen voitot maksetaan. Kaikkien voittojen on muodostuttava vasemmalta oikealle, eli ensimmäiseltä kiekolta eteenpäin, ja panoslinjan suurin voitto maksetaan automaattisesti. Tavallisten voittolinjojen suurimmat voitot antavat symbolit kuten voodoopää, pääkallo sekä käden puristama kirja, kun taas sulaneina kynttilöinä olevat kirjaimet antavat pienempiä voittoja. Pelissä esiintyvä Wild voi auttaa voittavien rivien muodostumisessa, ja sen avulla saadut voitot kerrotaan kolmella. Voittavien rivien muodostumiset ja muut yksityiskohtaiset säännöt löydät Voitot- kohdasta tai kysymysmerkin muodossa olevasta Säännöt- kohdasta.

Ilmaiskierrokset

Kolmella Scatter- merkillä lunastaa pääsyn kymmenelle ilmaiselle kierrokselle, mutta neljällä Scatterilla niitä saa 15, ja viidellä hurjat 30 kappaletta! Tämän bonusosion ollessa käynnissä on mahdollista voittaa vielä lisää ilmaisia kierroksia, ja lisää jännitystä tuo kierrosten ajaksi avattava peliruudun oikealla puolella oleva rautainen arkku; Jokaiselle ilmaiselle pyöräytykselle arkusta tulee esiin joko jokin voittokerroin ja/tai kaksi uutta lisäkierrosta. Paljastuva kerroin voi olla jopa kymmenen, minkä ansiosta tämän toiminnon aikana on helppo saada itselleen suuretkin voitot kasattua!

Yhteenveto

Tässä jännittävässä pelissä huomion vie nopeasti kylmiä väreitä aiheuttavat pelisymbolit, mutta myös ajatus tuosta huikeasta 600 000 kolikon voittamisesta! Henkiin heränneet pelimerkit viihdyttävät koko pelaamisen ajan, ja rautaisen arkun avaaminen ilmaisten kierrosten alkaessa saa pelaajan haukkomaan henkeään. Lähde SuomiVegasille kokeilemaan onneasi, josko juuri sinä olet se, joka saa rautaisesta arkusta kertoimella kymmenen tulevat pelivoitot!

 

 

 

 

Quick deposit

You've now played this game for 1 hour, we've summarized your session below. Do you wish to continue?

casinoplay.realitycheck.product Wins: casinoplay.realitycheck.wager casinoplay.realitycheck.total