ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Jurassic Park

Jännittävään dinosauruksien asuttamaan viidakkoon pääset pelaamalla Jurassic Park- peliä SuomiVegasin sivustolla! Pääpelissä on 243 kiinteää pelilinjaa sekä satunnaisesti aktivoituva Tyrannosaurus Rexin aiheuttama hälytystila, mikä sinulle tarkoittaa tietenkin runsaita pelivoittoja. Jokerin lailla toimiva Wild löytyy myös, ja pelissä on jopa viisi erilaista bonuspelivaihtoehtoa. Pääpottina on avokätinen 95 000 kolikon voitto, jota kaikkien tarpeeksi rohkeiden pelaajien kannattaa heti tulla SuomiVegasille tavoittelemaan!

Pelisäännöt

Parikymmentä vuotta sitten ilmestynyt elokuva Jurassic Park kertoo uhkarohkeasta suunnitelmasta perustaa asuttamattomalle saarelle suuri eläintarhan kaltainen puisto, jonka vetonauloja olisivat dinosaurukset. Saarelle lähetetään pieni ryhmä tarkistamaan, että kaikki suojaukset ja muut toimivat, ennen kuin saari avataan suurelle yleisölle. Paperilla loistavan kuuloinen suunnitelma ei kuitenkaan toimi käytännössä, sillä suuren myrskyn vuoksi saarelta katkeavat sähköt juuri silloin, kun tuo pieni tutkimusryhmä on kiertämässä saaren nähtävyyksiä läpi. Seurauksena on tietenkin täydellinen kaaos, jossa aitauksistaan karanneet dinosaurukset päätyvät jahtaamaan saarella olevia ihmisiä illallisen toivossa.

Tässä pelissä jäljitellään alkuperäiselokuvan maailmaa hienosti, sillä pelimerkkeinä esiintyy neljä elokuvan päähenkilöä, ja bonuspelit on nimetty eri dinosauruslajien mukaisesti. Pelin taustalla olevassa sankassa viidakossa voit puolestaan aika ajoin nähdä pelottavan Tyrannosaurus Rexin, mikä käynnistää satunnaisessa pääpelin kohdassa Tyrannosaurus Rex- hälytyksen. Ilmaiskierroksia sisältäviin bonuspeleihin pääset saamalla kolme oranssia pihkasymbolia, sillä elokuvassa dinosaurukset saatiin luotua pihkan sisään kovettuneiden hyttysten sisältämän veren avulla.

Lisätoiminnot

Jurassic Parkissa on 243 kiinteää pelilinjaa, ja voitot lähtevät aina muodostumaan ensimmäiseltä pelirullalta. Voittolinjan muodostumiseen tarvitaan samanlaiset pelisymbolit vähintään kolmella ensimmäisellä rullalla, ja vain panoslinjan suurin voitto maksetaan. Wildina on pelin logo, joka voi korvata kaikki muut paitsi fossiilistuneen pihkan muodossa olevaa hajautus- eli Scatter- merkkiä. Satunnaisesti ilmestyvä Tyrannosaurus Rex Alert alkaa, kun huomaat tuon pelottavan dinosauruksen kulkevan peliruudun taustalla. Tilanne tarkoittaa käytännössä sitä, että saat peliin kuusi kierrosta pyöritettäväksi, kunnes dinosaurus on poistunut tarpeeksi kauas ja hälytystila voidaan poistaa. Noiden kierrosten aikana saat lisää Wildeja peliin, ja siten hienot mahdollisuudet saada kerralla kunnon pelivoitot! Tarkista ennen pelaamisen aloittamista tarkemmat pelisäännöt Näytä voitot- kohdasta.

Dinosaurusten bonuspelit

Kolmella Scatterilla pääsee ilmaispelitilaan, jossa on viisi eri vaihtoehtoa. Kaikilla vaihtoehdoilla saat 12 kierrosta pyöritettäväksi, ja noilla kierroksilla on aina omat ominaisuutensa. Viisi vaihtoehtoa on kätevästi nimetty eri dinosauruslajien mukaisesti: Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Brachiosaurus, Triceraptops ja Dilophosaurus. Noiden kierrosten aikana aktiivisia toimintoja voivat olla muun muassa rullalla pituussuunnassa kasaantuvat Wildit, pelikertoimen suurentaminen tai satunnaisten merkkien muuntamista Wild- merkeiksi.

Yhteenveto

Jos haluat casinopelistä voittojen lisäksi mukavia jännityksen hetkiä, on Jurassic Park sopiva peli sinulle. Voittojen muodostuminen jopa 243 panoslinjan avulla toimii erinomaisesti, ja Tyrannosauruksen bongaaminen viidakosta tuo mahtavaa lisäarvoa tähän SuomiVegasin sivustolta löytyvään peliin. Lähde tähän elokuvan pohjalta tehtyyn loistavaan seikkailuun, ja saat kaikesta tästä jännityksestä ihosi kananlihalle noiden pelottavien dinosaurusten tähdittämässä pelissä!

 

 

 

Nopea talletus

Olet nyt pelannut tätä peliä yhden tunnin ajan, pelisession yhteenvedon näet alhaalta. Haluatko vielä jatkaa?

casinoplay.realitycheck.product Voitot: casinoplay.realitycheck.wager casinoplay.realitycheck.total