ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Guns N’ Roses

NetEntin uusi upea slotti Guns N’ Roses on nyt julkaistu! Tässä suurella areenalla pelattavassa slotissa on 20 panoslinjaa, viisi erilaista bonustoimintoa, ja pelaaja saa itse luoda soittolistan vauhdittamaan tämän pelin tuomaa voittokulkua. Guns N’ Roses on taattua viihdettä kaikille tämän legendaarisenrockbändin faneille, mutta myös kaikille pelaajille, jotka pitävät useista erilaisista ominaisuuksista ja ensimmäisten pelin tarjoamien suurten voittojen keräämisestä!

Pelin toiminnot

Guns N’ Roses- slottia pelataan rockbändille sopivalla tavalla, eli suuren yleisön edessä upealla areenalla. Viidellä areenalla näkyvällä kiekolla pelataan 20 kiinteää panoslinjaa, ja voitot muodostuvat vasemmalta oikealle merkittyjen panoslinjojen mukaisesti. Laajentuvat Wildit ja Bonus-merkit ilmestyvät ja toimivat tuttuun tapaan, ja tässä slotissa voi myös satunnaisessa pelin kohdassa käynnistyä jokin kolmesta erilaisesta bonustoiminnosta: Legend Spins, Appetite for Destruction tai Solo Multiplier. Panosten asettaminen löytyy tuttuun tapaan peliruudun alaosasta, ja upeana yksityiskohtana pelaaja pääsee valitsemaan viidestä eri biisivaihtoehdosta muodostuvan soittolistan, jonka tahtiin tätä uskomattoman energistä slottia haluaa pyörittää.

Lisätoiminnot

Pääpelin satunnaisesti käynnistyvät toiminnot ovat Legend Spins, Appetite for Destruction sekä Solo Multiplier. Legendaarisia ilmaiskierroksia annetaan kolme, joiden aikana pelissä ilmestyy 1-2 Stacked Wildia pelikiekoille. Appetite for Destruction ei nimestään huolimatta vie pelaajaa kohti tuhoa, sillä keskimmäiselle kiekolle ilmestyy ristin muodossa oleva Wild, joka voi luonnollisesti viedä kohti huikeaa voittokulkua! Lisäksi Solo Multiplier antaa voittokertoimen 4-10 satunnaisessa kohdassa, kunhan vähintään kolme samanlaista symbolia on yhdellä panoslinjalla.

Guns N’ Roses- slotissa on myös kaksi bonuspeliä, joihin pääsee saamalla kolme Bonus-merkkiä. Pelaaja pyörittää onnenpyörää, joka vie joko kohti kolikkovoittoa tai Encore Free Spins- toimintoa tai The Crodw Pleaser- osiota. Encore Free Spins- osiossa pelaaja saa kymmenen ilmaiskierrosta, kun taas toisessa vaihtoehdossa eli The Crowd Pleaser- toiminnossa pelaaja saa tehdä valintoja suorittaakseen kolme tasoa. Jokainen valinta antaa kolikkovoittoja tai ilmaiskierroksia, ja tietenkin koko osion läpäiseminen tuottaa ne parhaimmat voitot!

Yhteenveto

Guns N’ Roses on 20 panoslinjan slotti, joka on jo nimensä mukaisesti toteutettu tiukassa yhteistyössä samannimisen ja erittäin suureen maineeseen nousseen rockbändin kanssa. Useat erikoistoiminnot sekä pääpelissä että kahdessa tarjolla olevassa bonuspelissä johdattelevat mukavan tasaisesti kohti voittoja, ja matka niihin tapahtuu soittolistan tuudittamana, jonka pelaaja pystyy peräti itse valitsemaan! Kokeile tätä energialatausta heti, ja voit olla ensimmäinen tämän slotin tarjoamat suuret voitot nappaava pelaaja!

 

 

Nopea talletus