ASIAKASPALVELU

Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: Pyynnöstäsi

E-mail: support@suomivegas.com
 
Suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 12:00-21:00.
Muina aikoina palvelemme sinua Live Chatin kautta englanniksi.
 
Aloittaaksesi keskustelun asiakaspalvelijoidemme kanssa, klikkaa vain tämän ruudun alapuolella olevaa Aloita Chat-painiketta.

Aloita Chat

Kysymys: Kuinka teen kotiutuspyynnön?

Vastaus: Pystyt tekemään kotiutuspyynnön helposti menemällä kohtaan Oma tili ja Kotiutus. Pyydämme, että teet kotiutuksen samalla tilille, kuin millä teit pelitilillesi talletuksen. Jos olet käyttänyt palveluja VISA/MasterCard/PugglePay/PaySafeCard edellisessä talletuksessasi, pyydämme sinua tekemään kotiutuspyynnön pankkitilillesi Trustly-palvelun kautta.

Kysymys: Kuinka vaihdan salasanani?

Vastaus: Jos olet sattunut unohtamaan salasanasi – ei hätää! Tätä tapahtuu meille kaikille. Vaihtaaksesi salasanan klikkaa sivustoltamme kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, joka löytyy sisäänkirjautumiskohdan vierestä, ja lähetämme sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.

Kysymys: Kuinka voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni?

Vastaus: Jos halut vaihtaa pelaajatiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kysymys: Miten voin sulkea pelitilini?

Vastaus: Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Tarjoamme myös puhelinpalvelua, joten jätä meille soittopyyntö, ja autamme sinua mielellämme!

Kysymys: Miten voin asettaa talletusrajan pelitililleni?

Vastaus: Suosittelemme kaikkia pelaajiamme noudattamaan vastuullista pelaamista, mikä tarkoittaa myös talletusrajojen asettamista. Voit asettaa tilillesi talletusrajan menemällä kohtaan Oma tili ja Pelirajat. Voit valita, laitatko talletusrajan päivälle, viikolle tai kuukaudelle.

Kysymys: Voinko avata pelitilini uudelleen sen sulkemisen jälkeen?

Vastaus: Määräämättömäksi ajaksi suljettu pelitili voidaan avata uudelleen, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme joko Live Chatin kautta tai sähköpostitse.

Kysymys: Voinko pelata sivustollanne?

Vastaus: Kyllä voit, jos täytät seuraavat kriteerit: Olet vähintään 18-vuotias, ja asut virallisessa osoitteessa Suomessa. SuomiVegas on toteutettu Suomessa asuvien pelaajien tarpeita varten.

Kysymys: Pohdin ensitalletuksen tekemistä. Mistä löydän tietoa mahdollisista ensitalletusbonuksista?

Vastaus: Mukava kuulla, että haluat tehdä ensitalletuksen sivustollamme! Löydät voimassaolevat ensitalletusedut sivuston yläosassa olevasta Tarjoukset-kohdasta.

Kysymys: Voiko SuomiVegasin pelejä pelata mobiililaitteilla?

Vastaus: Voimme iloksesi kertoa, että kyllä voi! SuomiVegasilla on toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisivusto, jossa pystyt pelaamaan suurinta osaa peleistämme. Etsi vain SuomiVegas selaimellasi, ja valitse mobiiliystävällinen versio sivustosta.

Kysymys: En saanut rekisteröitymisen yhteydessä ilmaiskierroksia, mistä tämä johtuu?

Vastaus: Kirjaudu sisään pelitilillesi ja avaa peli, jossa ilmaiskierrosten tulisi olla pelattavissa. Tarkista Tarjoukset-osiosta, että avaat oikean pelin. Muista myös, että ilmaiskierrokset ovat saatavilla vain Suomessa asuville pelaajille, joten muissa maissa asuvat eivät näitä kierroksia pysty lunastamaan.

Kysymys: Mitä jos pelitilannetta ei ole korjattu oikein?

Vastaus: Pahoittelemme mahdollista harmia, joka voi aiheutua tällaisen tilanteen seurauksena. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarkistamme tilanteen antamillasi tiedoilla.

Kysymys: Miksei haluamani ottelu ole saatavilla vedonlyönnissä?

Vastaus: Jos haluamasi peli tai ottelu ei sivustomme Vedonlyöntiosiosta löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Haluamasi peli saattaa nimittäin ilmestyä valikoimaamme myöhemmin saman päivän aikana, ja asiakaspalvelu pystyy tarkistamaan tilanteen.

Kysymys: Pelitilin avaamisen yhteydessä saan ilmoituksen jo käytössä olevasta IP-osoitteesta. Mitä teen?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos sinulla on jo pelitili, johon et pääse kirjautumaan sisälle tai jonka tunnusta et muista, klikkaa ”Unohditko salasanasi?”-kohtaa sivustolla olevan sisäänkirjautumiskohdan vieressä.

Kysymys: Pelini jumittui kesken pelikierroksen, mitä voin tehdä?

Vastaus: Peli sisältää muistin selaimessa tällaisia tilanteita varten. Pyydämme sinua kirjautumaan ulos pelitililtäsi, tyhjennä evästeet, ja avaa internetselain uudelleen. Peli muistaa tilanteen, johon jäit, kun kirjaudut näiden toimenpiteiden jälkeen uudestaan sisään sivustolle. Jos näin ei käy ja ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys: Olen tehnyt tarjouksen lunastamiseen oikeuttavan talletuksen, mutta en ole vastaanottanut luvattuja ilmaiskierroksia. Mitä voin tehdä?

Vastaus: Hienoa, että olet päättänyt hyödyntää SuomiVegasin tarjouksia! Ensitalletuksen tekemisestä annettavat ilmaiskierrokset aktivoidaan tallettamisen jälkeisenä päivänä klo 13:00, ja muut kierrokset tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

Kysymys: Onko minulla pelitili sivustollanne?

Vastaus: Sivustollemme voi avata vain yhden pelitilin per henkilö/IP-osoite/kotitalous. Jos luulet, että olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustollemme jollain tunnuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme asian sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille koko nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä henkilötunnuksesi, jotta voimme selvittää tilanteen.

Kysymys: Olen juuri rekisteröitynyt sivustonne käyttäjäksi, mutta en pääse kirjautumaan sisään sivustolle. Mitä teen?

Vastaus: Kuinka mukavaa, että olet liittynyt SuomiVegasin käyttäjien joukkoon! Suurin todennäköisyys on se, että et ole vielä aktivoinut pelitiliäsi. Tarkista sähköpostisi, jossa on mukana linkki tilin aktivointia varten.

Kysymys: Miksi kotiutuspyyntöäni ei ole hyväksytty?

Vastaus: Onnittelut voitostasi! Suurin syy kotiutuspyyntöjen hylkäämiseen on se, että emme ole vastaanottaneet tarvittuja asiakirjoja. Tarkista sähköpostisi, sillä lähetämme aina viestin pelaajan sähköpostiin, kun tarvitsemme dokumentteja kotiutusten hyväksymiseksi. Jos et löydä kotiutustasi koskevaa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin tarkistamme tilanteen sinulle.

Disco Spins

Väriä ja musiikkia elämään saa nopeasti pelaamalla Disco Spins- peliä SuomiVegasin pelisivustolla! Tässä pelissä toimivat 15 itsenäistä peliruutua, jotka on vieläpä naamioiduttu tanssilattian ruuduiksi! Tarjolla on jopa 230 000 kolikon voitto, ja sen saamiseksi sinun tulee vain pelata Disco Spinsia ja viihtyä näiden veikeiden sarjakuvamaisesti luotujen tanssijoiden seurassa. Tavallisten voittojen lisäksi tässä pelissä voi voittaa jopa viiden erilaisen Wildin avulla, tai pääsemällä jännittäville ilmaiskierroksille, joita tarjoillaan kahdella erilaisella ominaisuudella vahvistettuna. Lähde mukaan näihin bileisiin jo tänään, sillä nyt on mahdollisuus kasvattaa pelitilin saldoa ja hioa tanssiaskeleet kuntoon seuraavaa viikonloppua varten!

 

Pelisäännöt

Tässä NetEntin tuottamassa slotissa on viisitoista itsenäistä peliruutua, jotka pyörivät toisistaan riippumattomina. Pelihahmoina toimivat niin erilaiset kirjaimet kuin erityyliset diskotanssijatkin, ja taustalla soi tilanteeseen täydellisesti sopiva diskomusiikki. Kokonaisuuden tekee viihdyttäväksi vielä se fakta, että nuo tanssijahahmot on toteutettu karikatyyrin tavoin, eli hauskimmalla mahdollisella tavalla! Lisäksi jokainen pelihahmo on erivärinen ja –tyylinen, ja heidän liikkeitään jaksaa oikein mielellään seurailla tämän virkistävän pelin parissa kerrasta toiseen. Diskopallo on juhlallisen olomuotonsa vuoksi pelin Scatter, ja sen avulla voi päästä halutuille ilmaiskierroksille tavoittelemaan suuria voittoja! Disco Spinsissä on 20 kiinteää pelilinjaa, ja panoslinjavoitot muodostuvat vasemmalta oikealle. Lisäksi pelissä on viisi erilaista tanssijahahmoa, ja jokainen heistä on pukeutunut tietyn väriseen diskoasustukseen. Peliruutuna toimivassa tanssilattiassa on myös erilaisia värejä, jotka vaihtuvat jokaisen uuden pyöräytyksen aikana toisiksi ja eri paikkoihin. Tilanteessa, jossa tanssijahahmo sattuu ilmestymään ruutuun, jonka tausta on samanvärinen kuin hänen oma asustuksensa on, muuttaa tuon hahmon Wild- merkiksi!

 

Lisätoiminnot

Saatuasi kolme diskopallon muodossa olevaa Scatteria, pääset pelissä ilmaisille kierroksille! Ensimmäisenä sinulle annetaan mahdollisuus valita kahdesta vaihtoehdosta ne kierrokset, jotka sopivat sinun pelityyliisi: Tarjolla on tavallisia Free Spinseja, mutta myös Disco Spins! Valitsemalla Free Spins saat 15 kierrosta, joiden aikana saat kaikki voitot kolminkertaisina. Näiden kierrosten aikana voit voittaa uusia lisäpyöräytyksiä, jotka lisätään automaattisesti senhetkisten kierrosten saldoon. Disco Spins antaa puolestaan 10 kierrosta, joiden aikana pelissä on käytössä vain tanssijahahmoja ja Scatter- merkkejä. Vaikea valinta, eikö vain! Katso tarkemmat tiedot näistä kierroksista sekä pelin muista ominaisuuksista peliruudun vasemmassa alanurkassa olevista Voitot- painikkeesta, tai kysymysmerkin kohdalta.

 

Yhteenveto

Mieltä piristävä Disco Spins on nimensä mukaisesti kunnon räjähdys tanssia ja värejä! Ihana 15 itsenäistä tanssilattian ruutua toimivat hauskoina peliruutuina, joille värikkäät hahmot asettuvat säännöllisesti muuntautuen Wildeiksi. Ilmaiskierroksilla valittavat kaksi erilaista ominaisuutta antava pelaajalle mukavat vaihtoehdot, joiden avulla voi päästä kohti suuriakin voittoja. Tule mukaan tähän tavallista pirteämpään yökerhoon pelaamalla Disco Spins- peliä SuomiVegasin sivustolla!

 

 

Nopea talletus